Socialpædagogisk opholdssted for unge

​Værkstedsskolen nær Vejle, Kolding og Fredericia er et socialpædagogisk opholdssted for unge mellem 16 til 23 år, som har særlige behov og/eller diagnoser.

Vi lægger særligt vægt på et helhedsorienteret arbejde med udgangspunkt i social/personlig træning, botræning og erhvervsafklaring på vores socialpædagogisk opholdssted.

Det helhedsorienterede arbejde tager desuden udgangspunkt i en lyttende, rummelig og anerkende tilgang over for vores elever. Det er nemlig vigtigt for os, at vi lever op til de unges mål og forventninger.

Et socialpædagogisk opholdssted med fokus på selvstændighed

Som elev på vores værkstedsskole vil du opleve, at vi arbejder for at få dine succeser i fokus. Med jeg-støttende samtaler og et fokus på deltagelse i fællesskabet, samfundet og social ansvarlighed er målet, at vores elever opnår selvstændighed og livskvalitet i egen bolig.

Vi tilbyder desuden mulighed for en STU-uddannelse på vores socialpædagogisk opholdssted.

Vi har samarbejde med sagsbehandlere og jobkonsulenter, hvor vi løbende arbejder med den enkelte elevs udvikling gennem telefon-, opfølgnings- og statusmøder.

Vores arbejde som socialpædagogisk opholdssted

Vores pædagogiske arbejde kommer til udtryk i vores personales interesse for den enkelte elevs situation og deres nærvær over for eleverne. Hos vores socialpædagogisk opholdssted udarbejder vi mål ud fra den enkelte elevs behov og kunnen, hvor vi inddrager både forældre og elev.

På den måde sikrer vi, at hver enkelt elev får ejerskab over og vil sin udvikling, samt at der er et netværk omkring eleven, som støtter op om denne.

Få mere information om vores opholdssted i dag

Hvis du mangler yderligere information er du mere end velkommen til at ringe til vores socialpædagogisk opholdssted på telefon 75 86 54 05 eller sende en mail på: info@vaerkstedsskolen.dk.