For almen kontakt, forespørgsler o.lign:​

Info@vaerkstedsskolen.dk

For henvendelser/kontakt indeholdende personfølsomme oplysninger:​

Sikker@vaerkstedsskolen.dk

Træ og udehold

​På træværkstedet arbejder vi med mange spændende materialer og projekter. Eleverne får blandt andet mulighed for at opøve færdigheder i brugen af forskellige maskiner og værktøjer.

Undervisningen er udpræget praktisk orienteret og metoden er mesterlæreprincippet med sidemandsoplæring. Det er altid værkstedslederens ansvar at få teorien omsat til praksis i forbindelse med de enkelte arbejdsopgaver.

ET VÆRKSTED FOR DEM, SOM GODT KAN LIDE AT ARBEJDE MED NATURMATERIALER - OG FÅ ET SYNLIGT RESULTAT AF UD ARBEJDET.

Der undervises blandt andet i:

• Brugen af drejebænk
  • Håndtering af forskellige håndmaskiner
  • Designe og bygge konstruktioner i træ
  • Praktiske reparationer
  • Arbejde efter mål og tegninger
  • Kreativ udfoldelse som eksempelvis skulpturer
  • Designe møbler til eget værelse, m.m.
  • Materialekendskab
  • Læderarbejde
  • Slibning i sten og smykkefremstilling

Eleverne kan få kursusbevis på træværkstedet

• ​Kursusbevis i brugen af drejebænk
  • læderarbejde
  • brugen af forskellige håndværktøjer og maskiner
  • Arbejde efter tegning og mål

​Udeholdet arbejder med de grønne områder

Udearbejdet består blandt andet i at forskønne og vedligeholde de grønne områder. Plænetraktoren er en vigtig maskine at kunne køre på, når foråret sætter ind.

Udeholdet tager sig af, at:

• Vedligeholde bygninger
  • klippe hæk
  • Fælde træer
  • Holde gårdspladsen og græsplæner

Få mere information om træværkstedet

Er du/I interesserede i at høre mere om vores træværksted og udehold, kan vi kontaktes via vores kontaktformular nedenunder, på telefon 75 86 54 05.​ for almen kontakt: Info@vaerkstedsskolen.dk

​Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller aftale en eventuel fremvisning af vores skole og faciliteter, hvis du ønsker det.

​Skriv blot til os via vores kontaktformular til højre, så vil vi vende retur hurtigst muligt.

v/ Peter Jensen

Almen kontakt: Info@vaerkstedsskolen.dk  |  For henvendelser/kontakt indeholdende personfølsomme oplysninger: Sikker@vaerkstedsskolen.dk