​Kreativt værksted

På Værkstedsskolens kreative værksted laver vi selv udsmykningen til alle vores huse samt til elevernes værelser.

Det kreative værksted har til hensigt at få den enkelte elev til at fordybe sig og skabe nysgerrighed. Kreativitet giver selvværd, livsglæde, alenetid og mindre stress.

ET VÆRKSTED FOR DIG, SOM GERNE VIL UDFORDRE DINE KREATIVE EVNER OG HVOR KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER.

Salg af kreative ting til julemarked

En gang om året producerer eleverne flotte ting på værkstedet, som sælges til årets julemarked. Overskuddet fra salget går til et sponsorbarn, Seydo, i Mali.

På Værkstedsskolen arbejder vi løbende med, at eleverne får oplevelsen af, at netop deres indsats gør en forskel - og at de kan være med til at hjælpe andre til at få et godt liv.​

​Kun fantasien sætter grænser

På vores kreative værksted er det kun fantasien, der sætter grænser. Eleverne får mulighed for at have stor indflydelse på, hvilke emner der arbejdes med.

Der arbejdes blandt andet med følgende:

• Gips
  • Pileflet
  • Papirværksted
  • Maleri
  • Glasmaling
  • Ikoner
  • Stenslibning
  • Betonstøbning
  • Lave smykker
  • Sy og strikke
  • Arbejde i læder