Fritidsliv og aktiviteter

På Værkstedsskolen lægger vi særlig stor vægt på, at de unge tilegner sig et aktivt fritidsliv. Aktiviteter som gokart, svømning og motionscenter er obligatoriske.

Eleverne er selv med til at vælge andre idrætsaktiviteter som:

• Løb
  • Hockey
  • Ridning
  • Skydning
  • MTB cykling
  • Håndbold
  • Spinning
  • Fodbold

På Værkstedsskolen er det derudover muligt at cykle på BMX cykler og lave stunts, køre med fjernstyrede biler, spille bordtennis, spille billard og spille bordfodbold.​

En anden vigtig del af vores aktivitetskalender er årets fester, som for eksempel forældrearrangementer. Julearrangementet afholdes i november, hvor elevernes flotte produktion fra værkstederne sælges.

​Sommerfesten afholdes i august, hvor der serveres en dejlig sommermenu og laves forskellig underholdning.

VI HAR FOKUS PÅ LIGEVÆRDIGE RELATIONER

Kost og sund livsstil

Udover, at vi har fokus på en aktiv livsstil, er det ligeledes vigtigt for os på Værkstedsskolen, at de unge får en sund og varieret kost.

De unge er med i alt fra indkøb, tilberedning af maden til servering af et sundt måltid. Vores mål med den enkelte elev er, at de selv lærer at lave sund og økonomisk mad.

På Værkstedsskolen har vi desuden et køkken - og et kreativt værksted. Her er det muligt at træne målrettet i at få en større forståelse for arbejdet i køkkenet.

Det er ligeledes muligt at tage et kursusbevis/hygiejnebevis på AMU-Syd i Kolding med henblik på praktik og senere måske jobmulighed.​

Kontakt os på telefon 75 86 54 05 eller e-mail: info@vaerkstedsskolen.dk, hvis I vil vide mere.