Sådan bliver du elev

​For at blive elev på Opholdsstedet Værkstedsskolen i Rugsted nær Vejle, skal du have besøgt os enten med pårørende, en UU-vejleder eller en socialrådgiver.

Hvis du ønsker at blive døgnelev, kommer du i en uges praktik, hvor både du og vi på Værkstedsskolen får mulighed for at se om vi passer sammen. I praktikken kommer du rundt på samtlige værksteder, ligesom du får indblik i en almindelig hverdag her på Værkstedsskolen.

Kontakt os for at høre mere om optagelse

Vil du vide mere om, hvordan du kan blive optaget på Værkstedsskolen, kan du ringe til Værkstedsskolens forstander, Peter Jensen på telefon 75 86 54 05.

Så vil han besvare dine spørgsmål, uanset om du vil vide mere om de praktiske ting, selve hverdagen på skolen eller hvordan du kan blive optaget hos os.

​Der findes forskellige forvaltninger, som kan bevillige et døgnophold på Værkstedsskolen. Det kan du også få mere information om, hvis du kontakter os.

Du er altid velkommen til at komme forbi til et uforpligtende besøg med dine forældre, inden I eventuelt tager kontakt til kommunen.

Du kan også ringe til din UU-vejleder, jobkonsulent eller sagsbehandler og aftale et besøg hos os.

Hjælp og støtte døgnet rundt​