Personale hos Værkstedsskolen

Værkstedsskolen i Rugsted vægter en høj faglig profil og en professionel tilgang til arbejdet. Vi har et kompetent, stabilt og professionelt personale, der ønsker at skabe et dynamisk og motiverende udviklingssted for de unge.

Personalet består af pædagoger, værkstedsledere med en håndværksmæssig uddannelse, familieterapeuter, NADA terapeuter, NLP terapeuter, vikarer og administrerende personale.

Personalegruppen modtager løbende supervision i individuelle sager af ekstern psykolog - Cand. Psych. Jane Bager​.

Løbende efteruddannelse for hele personalet

Personalegruppen har i en årrække modtaget undervisning af en ekstern underviser inden for de pædagogiske metoder, som Værkstedsskolen benytter.

Ud over de pædagogiske metoder, bliver personalet undervist i en grundlæggende, solid viden inden for det socialpædagogiske og psykiatriske område.

Ud fra de fælles pædagogiske metoder samt handleplaner udformer personalegruppen de enkelte behandlingsplaner for den unge.

Kontakt os gerne på e-mail: info@vaerkstedsskolen.dk eller på telefon 75 86 54 05, hvis du vil vide mere om vores personale.​

Udfyld formularen og få mere information​

​Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller aftale en eventuel fremvisning af vores skole og faciliteter, hvis du ønsker det. Skriv blot til os via vores kontaktformular til højre, så vil vi vende retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Opholdsstedet Værkstedsskolen S/I i Rugsted
Rugstedvej 27
7100 Vejle
Tlf.: 7586 5405
CVR: 77890610
info@vaerkstedsskolen.dk

Opholdsstedet

Værkstedsskolen​

General info

v/ Hans Olling

CVR: 77890610

Find os

Rugstedvej 27

7100 Vejle

Kontakt os

Tlf: 75 86 54 05

E-mail: info@vaerkstedsskolen.dk