Socialpædagogisk opholdssted for unge

Værkstedsskolen nær Vejle, Kolding og Fredericia er et socialpædagogisk opholdssted for unge mellem 16 til 23 år, som har særlige behov og/eller diagnoser.

Vi lægger særligt vægt på et helhedsorienteret arbejde med udgangspunkt i social/personlig træning, botræning og erhvervsafklaring på vores opholdssted for unge.

Det helhedsorienterede arbejde tager desuden udgangspunkt i en lyttende, rummelig og anerkende tilgang over for vores elever. Det er nemlig vigtigt for os, at vi lever op til de unges mål og forventninger.

Et opholdssted for unge med fokus på selvstændighed

Som elev på vores værkstedsskole vil du opleve, at vi arbejder for at få dine succeser i fokus. Med jeg-støttende samtaler og et fokus på deltagelse i fællesskabet, samfundet og social ansvarlighed er målet, at vores elever opnår selvstændighed og livskvalitet i egen bolig.

Vi tilbyder desuden mulighed for en STU-uddannelse på vores socialpædagogisk opholdssted.

Vi har samarbejde med sagsbehandlere og jobkonsulenter, hvor vi løbende arbejder med den enkelte elevs udvikling gennem telefon-, opfølgnings- og statusmøder.

Vores arbejde som socialpædagogisk opholdssted

Vores pædagogiske arbejde kommer til udtryk i vores personales interesse for den enkelte elevs situation og deres nærvær over for eleverne. Hos vores opholdssted for unge udarbejder vi mål ud fra den enkelte elevs behov og kunnen, hvor vi inddrager både forældre og elev.

På den måde sikrer vi, at hver enkelt elev får ejerskab over og vil sin udvikling, samt at der er et netværk omkring eleven, som støtter op om denne.

Få mere information om vores opholdssted i dag

Hvis du mangler yderligere information er du mere end velkommen til at ringe til vores socialpædagogisk opholdssted på telefon 75 86 54 05 eller sende en mail på info@vaerkstedsskolen.dk.

Udfyld formularen og få mere information​

​Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller aftale en eventuel fremvisning af vores skole og faciliteter, hvis du ønsker det. Skriv blot til os via vores kontaktformular til højre, så vil vi vende retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Opholdsstedet Værkstedsskolen S/I i Rugsted
Rugstedvej 27
7100 Vejle
Tlf.: 7586 5405
CVR: 77890610
info@vaerkstedsskolen.dk

Opholdsstedet

Værkstedsskolen​

General info

v/ Hans Olling

CVR: 77890610

Find os

Rugstedvej 27

7100 Vejle

Kontakt os

Tlf: 75 86 54 05

E-mail: info@vaerkstedsskolen.dk