Undervisning og intern skole

​På Værkstedsskolen giver vi vores elever mulighed for at modtage undervisning i følgende fag:

• Matematik
  • Læsekursus
  • Stavekursus
  • Samfundsforhold
  • Økonomi og budget
  • Søge viden og information på internettet
  • E-boks
  • Læse og forstå post

På skoleholdet deltager 4 elever af gangen. Undervisningen har til formål at støtte eleverne i at udvikle sig bogligt ud fra den enkelte elevs aktuelle niveau.

Samarbejde med andre skoler

• Ungdomsskolen
  • AMU Syd - hygiejnekursus​

Derudover samarbejder vi også med forskellige ungdomsuddannelser, aktiveringstilbud, Multi-pro Center for beskyttet beskæftigelse (CFBB) og arbejdsmarkedsudredningssteder.

Få mere information om undervisning på Værkstedsskolen

Har du/I spørgsmål til vores skole, undervisning eller vores samarbejde med andre skoler kan vi kontaktes på telefon 75 86 54 05, via vores kontaktformular nedenunder eller på e-mail: info@vaerkstedsskolen.dk.​