Social færdighedstræning af vores elever

Med udgangspunkt i et humanistisk menneskesyn fylder interaktionen med vores elever meget i vores hverdag og i forbindelse med vores social færdighedstræning. Vi arbejder løbende på at hjælpe den enkelte elev med at skabe netværk og pleje sunde relationer.

Vores primære kernekompetencer er samarbejde, udvikling og kommunikation. Gennem blandt andet ugentlige samtaler med eleverne bekræfter vi dem i, at de har kompetencer som kan udvikles og blive bedre.

Dermed stræber vi, gennem social træning, efter at udvikle elevernes selvstændighed, give dem indsigt, forskellige handlemuligheder, motivation og bevidstgørelse af at kunne ændre uhensigtsmæssig adfærd.​

Social træning med kognitiv behandling

Hos Værkstedsskolen i Vejle nær Vejle og Fredericia tager vores social færdighedstræning udgangspunkt i kognitiv behandling.

Dette betyder, at vi anvender en viden om, hvordan vi strukturer verden ved hjælp af tanker og antagelser, for derigennem at ændre destruktive tanker til konstruktive tanker og handlinger.

Derudover bygger en del af vores arbejde på psykoedukation, som omhandler læren om psykisk lidelse. Derudover bygger en del af vores arbejde på psykoedukation, som omhandler læren om psykisk lidelse.

​Det giver os et fundament for at kunne forstå og kende de faktorer og symptomer, som udløser de lidelser vores elever døjer med. Den viden er særlig brugbar i forbindelse med social træning af alle vores elever.

Herudover lægger vi især vægt på:

  • Teambuilding
  • At eleverne lærer at forstå sig selv – før de kan forstå andre
  • Problemløsning
  • Forældresamarbejde
  • At eleverne har mulighed for terapi

Få mere information om vores social færdighedstræning

Vil du gerne have en rundvisning på skolen eller mangler du information om social færdighedstræning hos os, skal du være velkommen til at kontakte os enten på e-mail info@vaerkstedsskolen.dk eller telefon 75 86 54 05.

​​

Hjælp og støtte døgnet rundt​

Udfyld formularen og få mere information​

​Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller aftale en eventuel fremvisning af vores skole og faciliteter, hvis du ønsker det. Skriv blot til os via vores kontaktformular til højre, så vil vi vende retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Opholdsstedet Værkstedsskolen S/I i Rugsted
Rugstedvej 27
7100 Vejle
Tlf.: 7586 5405
CVR: 77890610
info@vaerkstedsskolen.dk

Opholdsstedet

Værkstedsskolen​

General info

v/ Hans Olling

CVR: 77890610

Find os

Rugstedvej 27

7100 Vejle

Kontakt os

Tlf: 75 86 54 05

E-mail: info@vaerkstedsskolen.dk