Fysiske rammer og beliggenhed

​Værkstedsskolen ligger i smukke omgivelser tæt på Vejle Ådal. Vi har gode transportmuligheder til både Vejle og Kolding.

Vores unge er begejstrede for at handle og gå i biografen i Kolding Storcenter. Hvis det ønskes, er det muligt for eleverne at gå til sport lokalt eller i Vejle, hvor blandt andet HIVO holder til.

De fysiske rammer hos Værkstedsskolen

Værkstedsskolen er beliggende på 4 forskellige adresser fordelt på følgende vis:

  1. Skolen
  2. Huset
  3. Gården
  4. Efterværn/ botilbud §107

​På Værkstedsskolen er vi godkendt til 16 døgnpladser, hvoraf 4 af pladserne er godkendt til indskrivning af 18-23 årige. Her er sovende nattevagt på stedet. 

​Ud over de 16 døgnpladser er Værkstedsskolens efterværn/botilbud §107 godkendt til 6 pladser jf. §107

Værelser til eleverne

Alle elever har deres eget værelse, som de selv er med til at indrette. Blandt andet med de ting de laver i det kreative værksted. På alle værelser er der en god seng, en reol og et tøjskab.

Du/I er velkomne til at kontakte Værkstedsskolens daglige forstander, Peter Jensen på telefon 75 86 54 05 hvis I har brug for mere information eller kunne tænke jer en rundvisning på skolen og se vores faciliteter.​

Udfyld formularen og få mere information​

​Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller aftale en eventuel fremvisning af vores skole og faciliteter, hvis du ønsker det. Skriv blot til os via vores kontaktformular til højre, så vil vi vende retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Opholdsstedet Værkstedsskolen S/I i Rugsted
Rugstedvej 27
7100 Vejle
Tlf.: 7586 5405
CVR: 77890610
info@vaerkstedsskolen.dk

Opholdsstedet

Værkstedsskolen​

General info

v/ Peter Jensen

CVR: 77890610

Kontakt os

Tlf: 75 86 54 05

E-mail: info@vaerkstedsskolen.dk