For almen kontakt, forespørgsler o.lign:​

Info@vaerkstedsskolen.dk

For henvendelser/kontakt indeholdende personfølsomme oplysninger:​

Sikker@vaerkstedsskolen.dk

Information til sagsbehandler

​På Værkstedsskolen i Rugsted nær Vejle arbejder vi ud fra et humanistisk menneskesyn, hvor vi især har fokus på den anerkendende dialog og jeg-støttende samtaler som redskab til udvikling af de unge.

Fokus på uddannelse og beskæftigelse

​På Værkstedsskolen er det desuden vigtigt for os, at de unge har en aktiv fritid. Dette udspiller sig blandt andet gennem de mange fritidsaktiviteter, som de unge kan vælge imellem samt de forskellige værksteder de unge kan gå på.

Boformer på Værkstedsskolen

Værkstedsskolen er inddelt i fire forskellige boformer. Hvor den enkelte elev bor henne, afhænger af hvor langt den enkelte elev er nået i sin udvikling.​

De fire forskellige boformer på Værkstedsskolen er:

Vores samarbejde med sagsbehandlere

Vi har løbende kontakt med sagsbehandlere via informationsmøder, opfølgningsmøder, halvårsmøder, afklaringsmøder og statusmøder mm. 

Vi udarbejder desuden værkstedsbeskrivelser, halvårsbeskrivelser og statusrapporter, hvor sagsbehandlerne i samarbejde med den unge vurderer, om hun/han stadig er velplaceret og om hvorvidt handleplanen indfries.

Du kan læse meget mere om os på tilbudsportalen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 86 54 05 eller for almen kontakt: Info@vaerkstedsskolen.dk

Henvendelser/kontakt indeholdende personfølsomme oplysninger: Sikker@vaerkstedsskolen.dk

Udfyld formularen og få mere information​

​Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller aftale en eventuel fremvisning af vores skole og faciliteter, hvis du ønsker det.

​Skriv blot til os via vores kontaktformular til højre, så vil vi vende retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Opholdsstedet Værkstedsskolen S/I i Rugsted
Rugstedvej 27
7100 Vejle
Tlf.: 7586 5405
CVR: 77890610
info@vaerkstedsskolen.dk

Opholdsstedet

Værkstedsskolen​

General info

v/ Peter Jensen

CVR: 77890610

Kontakt os

Tlf: 75 86 54 05

Almen kontakt: Info@vaerkstedsskolen.dk  |  For henvendelser/kontakt indeholdende personfølsomme oplysninger: Sikker@vaerkstedsskolen.dk