For almen kontakt, forespørgsler o.lign:​

Info@vaerkstedsskolen.dk

For henvendelser/kontakt indeholdende personfølsomme oplysninger:​

Sikker@vaerkstedsskolen.dk

huset - første udslusning​

​Huset ligger i Skolens baghave. Her bor 4 elever sammen og alle bor på enkeltværelser. Eleverne der bor i Huset, har oparbejdet en spirende men afgørende selvstændighed og ansvarlighed som afprøves og udvikles i samarbejde med pædagogen.

Når du bor i Huset, begynder du selv at tage ansvar for:

• Indkøb
  • Madlavning
  • Rengøring
  • Økonomi
  • Det sociale fællesskab

I Huset øves der også på at lave regler, som alle har det godt med. Alle elever arbejder videre med førnævnte fokuspunkter.

Få mere  information om huset

Mangler du/I mere information om huset, kan vi altid kontaktes på e-mail for almen kontakt: Info@vaerkstedsskolen.dk

I kan også ringe til Værkstedsskolens daglige forstander, Peter Jensen, på telefon 75 86 54 05.

​Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller aftale en eventuel fremvisning af vores skole og faciliteter, hvis du ønsker det.

​Skriv blot til os via vores kontaktformular til højre, så vil vi vende retur hurtigst muligt.

v/ Peter Jensen

Almen kontakt: Info@vaerkstedsskolen.dk  |  For henvendelser/kontakt indeholdende personfølsomme oplysninger: Sikker@vaerkstedsskolen.dk