For almen kontakt, forespørgsler o.lign:​

Info@vaerkstedsskolen.dk

For henvendelser/kontakt indeholdende personfølsomme oplysninger:​

Sikker@vaerkstedsskolen.dk

​Sidste udslusning på bøgelund

Bofællesskabet i Ødsted er det sidste skridt for vores elever.  Efterværnet ligger i Ødsted, cirka 3 kilometer fra Skolen.

Her bor 4 elever på enkeltværelser. Eleverne, som bor her, har oparbejdet en stor selvstændighed i bo- og socialtræning.

Eleverne er blevet erhvervsafklaret og har alle fleksjob eller skånejob.

Pædagogen har tilsyn med, at eleverne tager ansvar i de daglige gøremål, hvor der lægges vægt på, at det er elevernes ansvar at få hverdagen til at fungere.

Der er altid mulighed for tilkald til Værkstedsskolens døgnfunktion.​

Kontakt os og få mere information om bøgelund botilbud

Vi kan altid kontaktes på e-mail, for almen kontakt: Info@vaerkstedsskolen.dk

I er også mere end velkomne til at ringe til Værkstedsskolens daglige forstander, Peter Jensen, på telefon 75 86 54 05.

​Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller aftale en eventuel fremvisning af vores skole og faciliteter, hvis du ønsker det.

​Skriv blot til os via vores kontaktformular til højre, så vil vi vende retur hurtigst muligt.

v/ Peter Jensen

Almen kontakt: Info@vaerkstedsskolen.dk  |  For henvendelser/kontakt indeholdende personfølsomme oplysninger: Sikker@vaerkstedsskolen.dk