huset - første udslusning​

​Huset ligger i Skolens baghave. Her bor 4 elever sammen og alle bor på enkeltværelser. Eleverne der bor i Huset, har oparbejdet en spirende men afgørende selvstændighed og ansvarlighed som afprøves og udvikles i samarbejde med pædagogen.

Når du bor i Huset, begynder du selv at tage ansvar for:

• Indkøb
  • Madlavning
  • Rengøring
  • Økonomi
  • Det sociale fællesskab

I Huset øves der også på at lave regler, som alle har det godt med. Alle elever arbejder videre med førnævnte fokuspunkter.

Få mere  information om huset

Mangler du/I mere information om huset, kan vi altid kontaktes på e-mail: info@vaerkstedsskolen.dk eller via kontaktformularen. Så vil vi sørge for at vende retur hurtigst muligt.

I kan også ringe til Værkstedsskolens daglige leder, Hans Olling, på telefon 75 86 54 05.