Anden udslusning - gården

Udslusning nummer to er Gården, som ligger 3 kilometer fra Skolen.

Her bor 4 elever sammen, hvor alle har enkeltværelser.

Eleverne, som bor på Gården, øver sammen med pædagogen på at få en dagligdag til at fungere med alt, hvad dette kan medføre:

• Indkøb
  • Madlavning
  • Økonomi
  • Rengøring
  • Fritid
  • Venskaber m.m.

Eleverne har stor indflydelse på reglerne på Gården og de øver sig på at have frihed under ansvar. Eleven arbejder videre med førnævnte fokuspunkter.​

Kontakt os og få mere information

Vi kan altid kontaktes på e-mail: info@vaerkstedsskolen.dk eller via kontaktformularen, hvis du/I gerne vil have mere information om Gården. Så vil vi sørge for at vende retur hurtigst muligt.

I kan også ringe til Værkstedsskolens daglige leder, Hans Olling, på telefon 75 86 54 05.