​Sidste udslusning på bøgelund

Bofællesskabet i Ødsted er det sidste skridt for vores elever.  Efterværnet ligger i Ødsted, cirka 3 kilometer fra Skolen.

Her bor 4 elever på enkeltværelser. Eleverne, som bor her, har oparbejdet en stor selvstændighed i bo- og socialtræning.

Eleverne er blevet erhvervsafklaret og har alle fleksjob eller skånejob.

Pædagogen har tilsyn med, at eleverne tager ansvar i de daglige gøremål, hvor der lægges vægt på, at det er elevernes ansvar at få hverdagen til at fungere.

Der er altid mulighed for tilkald til Værkstedsskolens døgnfunktion.​

Kontakt os og få mere information om bøgelund botilbud

Vi kan altid kontaktes på e-mail: info@vaerkstedsskolen.dk eller via kontaktformularen, hvis du/I gerne vil have mere information om Bøgelund botilbud. Så vil vi sørge for at give et svar tilbage hurtigst muligt.

I er også mere end velkomne til at ringe til Værkstedsskolens daglige leder, Hans Olling, på telefon 75 86 54 05.